APPEARANCES WITH IVAILO KOLEV

ARTICLES WITH IVAILO KOLEV

Сантандер е написал песента El Mundo Moderno (у нас излиза със заглавието “Моя е”) за Ивайло, Васил Найденов се навива за дует и записват парчето в Милано. А Кенита Ларейн наистина лети 9000 км, за да участва в клипа, сниман в Генуа. Паула и Ивайло отново са поканени за фестивали и записи в Чили и Бразилия. Него го чакат и за участие в чилийския “Денси стар”.

Статия ТУК

 

24h-logo “24 Часа” Весник “24 Часа”

Ивайло Колев: „Бургас и морето“ е венец за усилията ми…

Ивайло Колев е български поп певец. Роден е през 1978 в Ямбол. Музикалната му кариера започва през 2005, когато участва в Star Academy и завършва на второ място. През 2006 и 2008 година участва в българската песен на Евровизия. През 2008 издава албум на английски език, а след това живее в Италия, Чили и Бразилия, като записва и песни на испански език. През 2010 излиза песента „Моя е“ в дует с Васил Найденов. Преди броени дни спечели „Бургас и морето“ с песента „Вече знам“.

Статия ТУК

delo.red.white “Дело” Весник “Дело”

“Не го казвам като клише, но това ще остане най-специалното ми представяне на сцена. Аз имам няколко грандиозни загуби. Този път сякаш получих цялото Божие просветление върху себе си с тази награда. Приемам го като компенсация за всичко, което в миналото съм преживял и само аз си знам как съм се чувствал.”, каза Ивайло Колев след като разбра, че той е класиран на първо място в конкурса. Преди „Бургас и морето” изпълнителят има участия в музикалното шоу „Стар академи” и в конкурса „Евровизия”

Статия ТУК

logo.002 “Труд” Весник “Труд”

„Вече знам“ на талантливия изпълнител Ивайло Колев, чиято звезда изгря преди 10-на година в популярен реалити формат, се превърна в абсолютния победител в тазгодишното издание на „Бургас и морето“. Песента спечели и наградата на журито, и тази на публиката. Текстът е дело на Живко Колев, а музика и аранжимента на Светослав Ломбошки, съобщава Флагман бг.

Статия ТУК

blitz-logo “Blitz” Информационна агенция “Blitz”

Ивайло Колев е познат на българската публика като един от участниците във формата Star Academy. Музикалната му кариера започва именно там през 2005, където се класира на второ място. През 2006 и 2008 участва в българската песен на Евровизия. През 2008 издава албум на английски език, а след това живее в Италия, Чили и Бразилия. Продължава да записва песни на испански език. През 2010 излиза песента “Моя е” в дует с Васил Найденов, докато Ивайло живее все още в Италия. В продължение на 5 години талантът често сменя своята творческа дестинация. В Италия, Англия, Бразилия и Чили той работи и се запознава с емблематични имена от световната музикална сцена. В Чили пее на една сцена с Том Джоунс и работи за най-гледаната национална телевизия Chilevision. Записва албум с музикантите от култовата английска група Level 42 и не на последно място поддържа приятелски отношения с британската поп-икона Питър Гейбриъл.

Статия ТУК

COSMOPOLITAN.000 “Cosmopolitan” Списание “Cosmopolitan”

Ивайло Колев и Deep Zone Project подаряват на феновете си първото парче от съвместната си работа – “MY GIRL”.

Ивайло Колев и Deep Zone Project започват сериозна и широка колаборация в дългосрочен план с поп- денс музикални проекти. Това сътрудничество стартира с 2 готови продукта – “MY GIRL” и “LIFE WORTH’S” – песни с изключителен заряд, комерсиално и агресивно звучене.

Статия ТУК

0021 “FAME.BG” Онлайн медия “FAME.BG”

TO REQUEST AN INTERVIEW WITH IVAILO KOLEV

CONTACT US